slide2.jpg

Најнови вести

22-ри декември, недела, добротворен еднодневен семинар во Скопје (сала КК Работнички).
Семинарска такса 250 денари (комплетниот износ на собрана такса ќе се донира).

Facebook

Најави се!Кој е на страницата!

Имаме присутни 7 гости и нема членови